lauantai 12. huhtikuuta 2014

Paras ostos aikoihin

IMG_1617 (800x533) IMG_1634 (800x533) IMG_1649 (800x533) IMG_1640 (800x533) IMG_1638 (800x533)

Lähdettiin eilen käymään taas Kuopiossa ja käytiin samalla myös Raxissa syömässä. Yllätyin positiivisesti Raxin uudistuneesta sisustuksesta! Ennen siellä on ollut jotenkin likaista enkä sen takia ole kovin usein halunnut edes käydä siellä, mutta nyt sinne oli uusittu ainakin tuolit ja pöydät kokonaan. Paljon siistimpi paikka nykyään!
 
Pääsyy Kuopioon lähtöön oli kuitenkin uusien kännyköiden hankkiminen. Oon jo pitkään haaveillut iPhone 5S:stä, mutten ole raaskinut ostaa sellaista kalliin hinnan vuoksi. Oon myös ajatellut, että se on kuitenkin ihan samanlainen kuin Nokian kännykät. Teemun kännykkä sanoi itsensä irti pari päivää sitten ja oikeastaan Teemun suostuttelemana päädyin itsekin hankkimaan lopulta iPhonen. Päätettiin toissapäivänä, että perjantaina lähdetään hakemaan molemmille uudet kännykät!

IMG_1726 (800x533) IMG_1721 (800x533) IMG_1723 (800x533)

Päädyttiin molemmat valkoisiin iPhoneihin, joissa on 16GB muistia. Mä oon aina ollut uskollinen Nokian kännyköiden käyttäjä, joten nyt kaipailisinkin kaikkia mahdollisia vinkkejä iPhonen käyttöön. Tällä hetkellä mulla on vain Facebook, Instagram ja muutamia Facebookin pelejä asennettuna tuohon kännykkään. Mitä sovelluksia te suosittelisitte? Ja jos joku ihana viitsisi kertoa miten tuon saa äänettömälle? Yritettiin eilen etsiä koko puhelimet läpi eikä löydetty vastausta. :D
 
En oo oikein koskaan välittänyt sellaisista ihmisistä, jotka on kokoajan nenä kiinni kännykän näytössä ja samalla mun kanssa keskustellessa täytyy näpyttää viestiä muille kavereille. Siitä tulee heti sellainen olo, että eikö sitä toista kiinnosta ollenkaan mun kuulumiset. Toivottavasti meistä ei Teemun kanssa tule nyt tuollaisia ihmisiä, kun saatiin nämä uudet kännykät. Tajuttiin nimittäin vasta tänäaamuna, että oltiin eilen illalla istuttu vierekkäin ihan hiljaa näpyttelemässä uusia kännyköitä monen tunnin ajan. Olisi ollut varmaan huvittava näky!
 
Nyt mä rupean siivoilemaan tätä kämppää juhlakuntoon, sillä illalla olisi luvassa kaverin 20-vuotissynttäreiden juhlimista. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! 

14 kommenttia:

  1. Siinä sivussa plusmiinus nappien yläpuolella on se nappula ni se ku laittaa toiseen asentoo ni saa äänettömälle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! :) Mä mietinkin, että mikä ihme se nappula on. Nyt selvis sekin! :D

      Poista
  2. Mua alkoi huvittaa kun luin tän :D Just istun kaverin kanssa tässä meidän sohvalla ja katellaan vähän sivusilmällä telkkaria. Molemmat on kännykät kädessä ja jutellaan sekä kännyköiden välityksellä, että välillä ihan oikeasti ääneen puhuen :D on se tää nykytekniikka kätevää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä! :D Mekin eilen näprättiin monta tuntia Teemun kanssa kännyköitämme ja välillä toinen huusi toiselle "käy tykkää mun instagram-kuvasta" ja sitten jatkuu taas. :D Oon myös huomannut, että monien kanssa ystävyyttäkin tulee ylläpidettyä aika kätevästi Facebookin chatin avulla. Nykyaika... :D

      Poista
  3. Hyvä Kata! :D Nyt on oikee puhelin ♥ Voin kyllä sanoo, et et enää ikinä halua vaihtaa applesta mihinkään muuhun merkkiin ;) Teinkin just ton yhen postauksen, missä on noi muutama sovellus, mitä suosittelen lataamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tää on kyllä aivan ihana! :D ♥ Mäkään en varmasti vaihda enää koskaan muuhun merkkiin! Kerkesin jo niin kyllästyä tuohon Lumiaan. :D Pitääkin käydä lukemassa ihan ajatuksen kanssa se postaus! :)

      Poista
  4. Toi on muute totta et nykyää jos on jonku kaverin tms kanssa nii siin on se ongelma et molemmat vaa näpyttelee puhelinta et sellaistako se nykyajan sosiaalinen elämä on,...mut onneks tosiaan ei oo nii ihan kaikkien kohalla:-) Hyvää kaverin synttäri-iltaa ♥ pitäkääs hauskaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Se on vaan niin ärsyttävää! Ymmärrän kyllä jos välillä vastaa jollekin tai selailee vaikka Instagramia, mutta se että kokoajan näprätään sitä kännykkää eikä kuunnella mitä sanottavaa toisella on. :D Kiitos paljon! Pidettiin kyllä hauskaa! ♥

      Poista
  5. whatsapp (aivan mahtava viestipalvelu, voi lähettää ilmaseksi nii paljon kuvia, videoita ja viestejä!), shazam (jos tulee joku hyvä biisi radiosta ja ei tiedä sen nimeä, laittaa tämän pääle ja antaa kuunella vähän aikaa, nii varmasti löytyy), itube (samantapainen kuin youtube, mutta kerran kun on kuunnellut biisin alusta loppuun, ei biisin kuunteluun enää tarvita edes nettiä) sekä camwowprot on ollu kans tosi kivoja, kun on halunnut ottaa kuvia eri tehostuksilla (: Appstoresta löytyy myös tosi paljon kaikkia kivoja kuntoiluohjeita ym, joita oon käyttänyt, kun en itse ole viittinyt keksiä mitä liikkeitä tekis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveästi vinkeistä! :) Latasinkin jo tuon Whatsappin, joka on kyllä tosi kätevä! Eipähän mene omia viestejä, kun tuolla voi tekstailla ilmaiseksi. :) Ja tuo Shazam kuulostaa myös hyvältä. Oonkin jo pitkään miettinyt yhden biisin nimeä, mikä soi aika usein radiossa. :D Ihan mahtavaa, kun noihin iPhoneihin saa kaikenmaailman sovelluksia! Lumiaan ei saanut edes oikeaa Instagramia, niin nyt on ihan luksusta päivitellä sitä. :D

      Poista
  6. watsappi on paras! meil on hirveesti ryhmiä siel kavereitten kans jos lentää viisasta ja vähemmän viisasta juttuu ja saa kaikki kiinni kätevästi :) ite en ostas ikinä applea puhelimeksi, ehkä tabiksi, mutta en edes koneeksi. ei oo vaa ollu mulle toi laite ku sille ei saa kaikkia hyviä ohjelmia mihin on jo tottunu.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä latasinkin jo tuon Whatsappin viikonloppuna ja oon kyllä tykännyt! En vaan oo vielä ihan perillä miten siellä saa luotua esimerkiksi niitä ryhmäkeskusteluja. :D Mäkään en haluaisi Applen konetta, kun niitä on niin älyttömän vaikea käyttää. Tuosta puhelimesta oon kuitenkin tykännyt ihan hirveästi! :)

      Poista
  7. Jee, onnittelut hyvästä puhelinvalinnasta;) mul on ollut iphone nyt reilu 3 vuotta enkä muuhun vaihtais! Muutamia appseja jo suositeltujen lisäks mitä mulla on käytössä on mm. sync.me (synkronoi facesta kaverien kuvat yhteystietoihin), fonectacaller (synkronoi yhteystietojen osoitteet, muutenkin kätevä), mcdonalds ja rax mobiilikortti appsit (molemmissa välillä hyviä tarjouksia:D) ja sit peleistä tamago, sanajahti, tap the frog!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! ;D Mäkään en varmasti tuu vaihtamaan tätä enää muuhun! Ehkä sitten tulevaisuudessa vaan uudempaan iPhoneen. :) Kiitos sullekin vinkeistä! Voisin illalla ottaa ihan asiakseni selata kaikkien ehdotukset ja ladata parhaimmat. Ainakin mäkkärin mobiilikortille tulee varmasti käyttöä! ;) Sanajahti on myös pakollinen!

      Poista